Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Felvételi előkészítő nyolcadikosoknak

Felvételi előkészítő nyolcadikosoknak

Nyolcadikos vagy, és ebben a tanévben fogsz felvételizni valamelyik középiskolába? Januárban központi felvételit kell írnod MATEMATIKÁBÓL és MAGYARBÓL? Tudod, hogy a jó írásbeli teljesítmény a sikeres bejutás kulcsa? Gyere el a Felvételi előkészítő csoportjainkba és készülj fel a felvételire velünk!

Tudtad, hogy:

  • A középiskolák nem írathatnak saját, külön felvételi vizsgát, csak a központi, egységes felvételit követelhetik meg a nyolcadikos és a hatodikos tanulóktól? Az egységes írásbelit központi kulcs szerint javítják, és az eredményét minden középiskola elfogadja?
  • A központi írásbeli felvételi vizsgát 2017. január 21-én, szombaton 10:00-kor írják a nyolcadikosok?
  • A központi felvételi legfontosabb témakörei: matematika, magyar, szövegértés, kognitív feladatok?

Miért érdemes nálunk felkészülnöd?

  • Mert nem kell messzire utaznod, mi könnyen elérhetőek vagyunk.
  • Mert az órákon sok felvételi feladatot oldunk meg közösen.
  • A felkészítés nem csak felvételi feladatsorok megoldásából áll, nagy hangsúlyt fektetünk a hiányosságok pótlására és a fontosabb témakörök bepótolására is.

A magyar és a matematika előkészítőre is bejelentkezés szükséges!

MAGYAR felvételi előkészítő:

Felmérjük szövegértésedet és javítjuk, megtanítjuk a megfelelő algoritmust. Gyakoroljuk a szövegalkotást. Megtanuljuk a szövegértés helyes lépéseit. Rájössz, hogy lehet örömmel fogalmazni. Nyelvi logikai játékokkal fejlesztjük nyelvtani képességeidet. Ha már mindezt tudod, tudásod tesztekkel mérjük!

Időpont: 2016 szeptember 19-től, 12 alkalommal  hétfőnként 17 órától 90 percben
Részvételi díj:
8000 Ft/hónap (2000Ft/alkalom), melynek befizetése a hónap első óráján esedékes. A 3 hónap teljes összegű befizetése esetén 10% kedvezmény!
A foglalkozást vezeti: Pergel Éva – magyar – drámatanár

 

MATEMATIKA felvételi előkészítő:
A matematika központi felvételi feladatsor 10 példából áll, melyek hozzávetőlegesen nehézségi sorrendben követik egymást, és a megoldásukra 45 perc áll rendelkezésetekre. Semmi pánik! A feladatok megtanulhatóak és begyakorolhatóak. A szeptembertől induló felvételi során mindent elsajátíthattok, ami egy sikeres felvételihez szükséges!

Időpont: 2016. szeptember 21-től szerdánként, összesen 12 alkalommal 60 percben.
Részvételi díj: 7200Ft/ hónap (1800Ft/alkalom), melynek befizetése a hónap első óráján esedékes.  A 3 hónap teljes összegű befizetése esetén 10% kedvezmény!
A foglalkozást vezeti:  Nagy Péter – matematika korrepetítor, műszaki manager

Mindkét előkészítő után próbatesztre és javításra lehet jelentkezni!

Hozzászólások

Hozzászólás

I I I