Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Felvételi előkészítő nyolcadikosoknak MATEMATIKÁBÓL, szeptember 13-tól!

Felvételi előkészítő nyolcadikosoknak MATEMATIKÁBÓL, szeptember 13-tól!

Nyolcadikos vagy, és ebben a tanévben fogsz felvételizni valamelyik középiskolába? Januárban központi felvételit kell írnod MATEMATIKÁBÓL és magyarból? Tudod, hogy a jó írásbeli teljesítmény a sikeres bejutás kulcsa? Gyere el a Felvételi előkészítő csoportjainkba és készülj fel a felvételire velünk!

Tudtad, hogy:

  • A középiskolák nem írathatnak saját, külön felvételi vizsgát, csak a központi, egységes felvételit követelhetik meg a nyolcadikos és a hatodikos tanulóktól? Az egységes írásbelit központi kulcs szerint javítják, és az eredményét minden középiskola elfogadja?
  • A központi írásbeli felvételi vizsgát 2018. január 20-án, szombaton 10:00-kor írják a nyolcadikosok?
  • A központi felvételi legfontosabb témakörei: matematika, magyar, szövegértés, kognitív feladatok?

Miért érdemes nálunk felkészülnöd?

  • Mert nem kell messzire utaznod, mi könnyen elérhetőek vagyunk.
  • Mert az órákon sok felvételi feladatot oldunk meg közösen.
  • A felkészítés nem csak felvételi feladatsorok megoldásából áll, nagy hangsúlyt fektetünk a hiányosságok pótlására és a fontosabb témakörök bepótolására is.

Az előkészítőre bejelentkezés szükséges!

MATEMATIKA felvételi előkészítő:
A matematika központi felvételi feladatsor 10 példából áll, melyek hozzávetőlegesen nehézségi sorrendben követik egymást, és a megoldásukra 45 perc áll rendelkezésetekre. Semmi pánik! A feladatok megtanulhatóak és begyakorolhatóak. A szeptembertől induló felvételi során mindent elsajátíthattok, ami egy sikeres felvételihez szükséges!

Időpont: 2017. szeptember 13-tól szerdánként 17 órától, összesen 12 alkalommal 60 percben.
Részvételi díj: 24.000 Ft (amely 12 alkalom), melynek befizetése két részletben lehetséges az első és a 7. órán.  Az összeg teljes összegű befizetése esetén 10% kedvezmény! A hiányzásokat a zárt csoport miatt sajnos nem tudjuk figyelembe venni, jóváírni.
Maximális létszám: 10 fő
A foglalkozást vezeti:  Nagy Péter – matematika korrepetítor, műszaki manager

Az előkészítő után opcionálisan próbatesztre és javításra lehet jelentkezni, melyek külön, 1-1 órában zajlanak. Ezen órák díját nem tartalmazzák az előkészítő havidíjai. 

Hozzászólások

Hozzászólás

I I I