Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Foglalkozások

NYISS KAPUT ÖNMAGADRA, ÉS LÉGY AZ A SUGÁRZÓ NŐ, AKINEK TEREMTETTÉL!

Szereted az életed? Szereted a nőt, akit megélsz a mindennapokban?  Vagy eldobnád már az álarcaidat és felszabadítanád magad?  Elégedett vagy az életeddel vagy kinyitnád az ajtót, amin beáramlanak az álmaid, vágyaid? Megmozdul néha benned valami, ami változásra sarkallna, más szavakat adna a szádba? Ha igen, és szeretnéd ezt követni, szeretnéd ezt valóságnak hinni, akkor ez a csoport Neked szól.

Pfaffenrot-féle Szinergetikus Reflexterápia (SzRT)

Babák körében nagyon gyakori probléma a (minimális) izomtónus eloszlási zavar. Ezeknek egy része az idegrendszer érésével ’magától’ normalizálódhat, de nagy százalékban negatív irányba befolyásolhatja a fejlődést; mozgásformák megkésését, kimaradását, frusztrációt okozva. Az SzRT egy (babák számára is) fájdalommentes manuális technika, mely hatékonyan kezeli többek között ezeket az állapotokat is, megelőzve ezzel az esetleges másodlagos elváltozásokat.

Alapozó torna

Gyermeked már elmúlt 5 éves, közeleg az iskolába járás kezdete, de te aggódsz, mert bizonyos területeken még nem érzed elég ügyesnek? Vagy gyermeked már iskolás és nehezen megy neki a tanulás? Hiába fektetitek bele a sok munkát, mégsem jönnek az eredmények? A háttérben  gyakran az idegrendszer fejletlensége áll.