Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon
Padlás? Padlás!

Azt szeretnénk, ha első bejegyzésünk arról szólna, hogy hogyan is “laktatok be” minket, tettétek igazi közösségi térré a májusban még csak a fejünkben létező Padlást.

Az elképzelésünk sokrétű volt, de mindenképp arra törekedtünk, hogy egy olyan hellyé váljunk, ahol mindenki szívesen tölti idejét, attól függetlenül, milyen programra, foglalkozásra is érkezik. A felújítási munkálatok gyorsan zajlottak. Az egyik terem nagyobb lett, valahová új fal került, új színnel és új bútorokkal tettük barátságossá a szobákat. A háttérben kevésbé látványos munka zajlott. Képzett, tapasztalt pedagógusokat, fejlesztőket, segítő szakembereket kerestünk meg, a lehető legfelkészültebb, legteljesebb szakembergárdát hozva ezzel létre a környéken.

 

Aztán jöttetek Ti, és töltöttétek meg először élettel a Padlás termeit egy Zeneovi foglalkozáson. Majd beköltözött a logopédus és a fejlesztőpedagógus, elindult a pszichológiai rendelés, volt Miniklub, jöttetek szabni-varrni, mozogni, akupresszúrás előadásokra, mi pedig közben folyamatosan tovább alakultunk. Az épületen belülre került a zárható babakocsi tároló, elnyerte mostani, hívogató formáját a teázó sarkunk, készültünk ülőpárnákkal és papucsokkal a kényelmetekre, a ti és gyermekeitek művei kerültek ki a faliújságainkra.

 

 

Idő közben, minden elnyerte saját funkcióját. Azt vettük észre, mindenki gyorsan feltalálja magát. Leveszi a cipőjét az ajtóban, a hosszabb programra érkezőknek már van saját papucsuk, használjátok a víz automatát, nyugodtan gyújtotok az esti programokon gyertyákat, vagy isztok meg egy teát, és maradtok ott még beszélgetni, miután részt vettetek valamin. Igazán örülünk, hogy otthonosan érzitek magatokat.

Várjuk ötleteiteket, meglátásaitokat velünk kapcsolatban, és persze benneteket ezután is összes munkatársunk nevében:

Padlás Ági és Padlás Anasztázia

 

Hozzászólások

Hozzászólás