Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Filmes-digitális tananyagismétlő tábor felsősőknek

Filmes-digitális tananyagismétlő tábor felsősőknek

Eltelt a nyár? Kezébe se vette a könyvet? Tévézni szeret? És a számítógépet vagy az okostelóját nyomkodni? Akkor ezt a tábort is szeretni fogja! Csoportmunkával, társasjátékokkal, a neten kutakodva, filmeket nézve, feladatlapokkal vesszük át az éves tananyag fő elemeit, osztályfokra szabva. 

Egy tábor, ahol nem árt, ha van nálad laptop, okosteló vagy egy tablet! Matematika, magyar és természettudmományi tárgyakat ismétlünk 1 héten át, jóval lazábban, mint a suliban, de egyszerre használva auditív és vizuális csatornáikat is. Használjuk  a drámapedagógia elemeit is! Vitázunk, érvelünk, ok-okozai összefüggéseket keresünk, korstílusokat ismerünk meg, hétköznapivá, kézzelfoghatóvá tesszük a tananyagot!

Fontos tudnivalók: Jelentkezés szükséges! Minimum létszám: 10 fő. Kérünk, hozz magaddal TOLLTARTÓT és zárt cipőben érkezz!

Korosztály: Felsős tanulók.

Időpont: augusztus 14-18-ig. 

Érkezés: 8:00-9:00.

Távozás: 15:00-16:30.

Részvételi díj: 32.000 Ft, melyből 5000 Ft foglalási díjjal erősítheted meg jelentkezésed!
A foglalási díjat készpénzben, vagy a jelentkezési lap visszaküldése után átutalással is rendezheted.
Bankszámlaszámunk:
Erste Bank: 11600006-00000000-35716167

A foglalási díjat nem áll módunkban visszafizetni 2017. 07. 15-a után történt lemondás esetén!

Kedvezmények: 15% kedvezmény a március 31-ig jelentkezőknek!

Étkezés: Hideg, előrecsomagolt tízórai és uzsonna, valamint éttermi, kétfogásos ebéd.

Jelentkezés: a jobbra található jelentkezés gombra kattintva, és az ott található űrlapot kitöltve.

Kérjük külön tüntesd fel a gyermek speciális szükségleteit, amit a tábor ideje alatt figyelembe kell vennünk pl.: ételallergia vagy cukorbetegség a különleges étrendhez, állatszőr vagy pollenallergia, stb.

Szükségünk lesz még egy szülői nyilatkozatra is gyermeked egészségügyi állapotáról, gyógyszereiről, fennálló krónikus betegségeiről. Ezen a következő adatokat kell feltüntetned: név, cím, telefonszám, születési dátum, anyja neve, TAJ szám,  hogy a gyermeknek nincs fertőző betegsége, rüh és tetűmentes valamint nem észlelhetőek rajta a következők: láz, fejfájás, hányinger, bőrkiütés, sárgaság. Ezen nyilatkozat a tábor előtt maximum egy héttel készülhet el, és az első nap szükséges bemutatni.

Hozzászólások

Hozzászólás