Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Légy COOLélő! Szociáliskészség-fejlesztés filmekkel, önismereti játékokkal

Légy COOLélő! Szociáliskészség-fejlesztés filmekkel, önismereti játékokkal

Miért jó barátkozni? Miért érdemes? Hogyan tegyük? Milyen helyzetekben hogyan viselkedjünk? Hogyan érvényesítsük amit szeretnénk agresszió nélkül? Hogyan fejezzük ki magunkat? Hogyan, és mire mondjuk nemet? Hogyan kezeljük, ha úgy érezzük, valaki ránk akarja erőltetni akaratát?

A kortárs csoporthoz való kapcsolódás meghatározó szerepet tölt be a gyerekek életében. Sokaknak gondot okoz a pozitív benyomáskeltés, a kezdeményezés, az együttműködés és a mindeközben felmerülő problémák megoldása. Ezt a 4 témát járja körül a 12 alkalmas csoporttréning, sok interaktív, vizuális és játékos feladatba bújtatva.

A tréning a  következő készségeket, ismereteket célozza meg:

  • pozitív énkép
  • önelfogadás
  • társas viselkedési szabályszerűségek ismerete
  • kapcsolatok kialakításának módjai
  • kapcsolatok fenntartásának lehetőségei
  • kommunkációs készségek
  • konfliktuskezelés
  • együttműködés.

Miért fontos mindez? 
Hogy ne legyen egyedül. Hogy megtalálja a megfelelő hangot társaival. Hogy tudja milyen társas helyzetben mit KELL, és mit SZABAD tennie. Hogy bátran ismerkedjen! Hogy ne bizonyítani akarjon másoknak, csak önmagát adni! Hogy aktív csapattag legyen!

Bejelentkezés szükséges!
 
A csoport létszáma: 6-10 fő
 
Korosztály: 2-4. osztályosok 
 
Időpont: 2017. március 14-től, minden kedden 17:00-18:15-ig.  
Első megbeszélés, amin a szülők vesznek részt, a program bemutatása: 2017. március 10-én 18:15-től.
 
Részvételi díj:  8.000Ft/hónap (4 alkalom), melynek befizetése a hónap első óráján esedékes. Teljes kurzus befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk. 
Kérünk mindenkit, gondolja át a jelentkezést. A csoport zárt, így csak az végezheti el, aki velünk is kezdi, és a helye a végéig foglalt marad. 3 hónap elég hosszú idő, nem jó ha közbejön egy edzés időpontja, vagy egyéb tevékenység.

 

Hozzászólások

Hozzászólás

I I I