Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Szebben akarok írni! Grafomotoros fejlesztés október 18-tól a pilisvörösvári Padláson!

Szebben akarok írni! Grafomotoros fejlesztés október 18-tól a pilisvörösvári Padláson!

Gyerekjáték lenne az iskola, csak írni, színezni, rajzolni ne kellene! Folyamatos veszekedés az írás lecke! Rányomja a ceruzát, és szinte átvési a papírt! Néha szívesen kitépnéd a lapot, de…! Játékos módszerekkel segítünk, hogy kevesebbet radírozzatok és jobb kedvvel álljatok neki az írásbeli feladatoknak!

12 alkalmas, másfél órás kurzusunkon nagymozgásos elemek váltják az egymásra épülő finommotorikát fejlesztő feladatokat, így játékosan és változatosan haladhatunk a foglalkozásokon. Hajtogatunk, festünk, gyurmázunk, vágunk és színezünk, twisterezünk, mondókázunk és zenei ritmusokkal kísérjük a klasszikus fejlesztési módszerek mellett a szépírás elősegítését. 

Fontos tudnivalók: A foglalkozások 1,5 órát ölelnek fel, 3 havi turnusban 8-10 fővel. Az első alkalomra kérjük hozzátok magatokkal az iskolai füzeteiteket! Bejelentkezés szükséges.

Korosztály: Első, második és harmadik osztályos gyerekek. (Egyéb korosztály esetén érdeklődj elérhetőségeinken, vagy a jelentkezés gombra kattintva.)

Időpont: Heti 1 alkalommal 1,5 órában csütörtökönként 17 órától.

ŐSZI kurzus indulása: 2017. október 18.  17:15-től, majd minden szerdán!

Részvételi díj:  12.000 Ft/ hónap (4 alkalom) melynek befizetése a hónap első óráján esedékes.  Teljes kurzus befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk. 

A foglalkozásokat vezeti a Suli Buli iskola-előkészítők fejlesztőpárosa: Ági és Anasztázia!

Hozzászólások

Hozzászólás

I I I I