Padlás a Youtubeon Padlás a Facebookon

Női Kundalini jóga március 13-án ingyenes órával, majd minden kedden Pilisvörösváron!

Női Kundalini jóga március 13-án ingyenes órával, majd minden kedden Pilisvörösváron!

Nyiss kaput önmagadra, és légy az a sugárzó nő, akinek teremtettél! Akkor is jöhetsz, ha sose jógáztál!

Szereted az életed? Szereted a nőt, akit megélsz a mindennapokban?  Vagy eldobnád már az álarcaidat és felszabadítanád magad?  Elégedett vagy az életeddel vagy kinyitnád az ajtót, amin beáramlanak az álmaid, vágyaid? Ha igen, és szeretnéd ezt követni, akkor ez a csoport Neked szól..

 

Mi a Kundalini jóga?

A Kundalini a lélek energiája, ha ez szabadon áramlik benned, akkor az Élet lüktet benned, akkor szabadon lélegzel, szabadon cselekszel a lelked szavát követve, nem akarsz megfelelni, nem függsz mások reakciójától. Éled azt a határozott magabiztos nőt, akinek teremtettél, aki nem alkuszik meg, aki tudatában van saját értékességével, mert tudja, hogy nőként különleges és értékes, mert az élet hordozója. 

Ha szeretnéd ezt felszabadítani magadban, ha kész vagy, hogy heti másfél órát magadra szánj, hogy a testedre, a benned zajló folyamatokra figyelj és hagyd megélni azokat, akkor itt a helyed velünk. Itt feltöltődhetsz, új erőre kaphatsz, rendezheted a gondolataidat, megélheted a kavargó érzelmeket. Kiépíthetsz egy más, szeretettelibb kapcsolódást önmagaddal, ami másokkal való kapcsolataidra is kihat majd.

Mit ad a testednek a Kundalini jóga?

  • átmozgatja, rugalmassá teszi a gerincet, ami a tengelyed
  • légzőgyakorlatok megtisztítják a tested és energiarendszered
  • kimozdít a beakadt energiákból, átmozgatja izületeket, ellazítja izmokat
  • a gyakorlatok erősítik az idegrendszert, így jobban meg tudod tartani az egyensúlyod
  • szabályozza a mirigyrendszert, a teljes hormonműködést, segít hormonbetegségek, nőgyógyászati problémák esetén
  • segít oldani érzelmi elakadást, szexuális problémákat
  • tisztítja az aurádat, a gondolati mintákat, fókuszáltabbá tesz
  • ahogy egyre jobban van a tested és a lelked, úgy egyre több öröm, elégedettség, szépség talál meg és kinyílik az életed.

Mire számíthatsz, ha még nem voltál Kundalini jóga órán?
Mantrával teret nyitunk a gyakorlásra. Egy rövid bemelegítéssel átmozgatjuk a testet, hogy felkészítsük a gyakorlatokra. Elvégzünk egy kriyának nevezett gyakorlatsort, ami minden órán más, egyedi, más területre, szervekre hat, más energiát mozgat meg. A relaxációt egy légzés vagy mantra meditáció követi, ami kiegészíti gyakorlatsor hatását.  Akkor is jöhetsz, ha sose jógáztál. Jól fogod érezni magad, mindig csak magadat és a saját korlátaidat kell figyelni.

Fontos információk: Bejelentkezés szükséges! Jógamatracot, takarót, és kényelmes ruhát kérünk hozz magaddal.

Időpont: 2018. március 13-tól kedd esténként 18:00-19:30-ig.

Díja: 2018. március 13-án ingyenes, a további órák: 2.500,- Ft/alkalom. Bérlet vásárlásra is van lehetőség, hiszen valódi, hosszantartó változást csak az elköteleződés hoz.
Négy alkalmas bérlet: 9.000,- Ft 

Ha szeretnéd csak kipróbálni a kundalini jógát, hogy hogy érzed magad benne, akkor március 13-án egy ingyenes bemutató órára szeretettel várunk.

Foglalkozást vezeti: Nagy Timea – Kundalini jóga instuktőr, masszőr

Hozzászólások

Hozzászólás

I I I